APA Citation

Маринов, Ч., Тодоров, П., & Стоjанов, Д. (2013). Македонското прашање од 1944 до денес: Комунизмот и национализмот на Балканот. Скопjе: Фондациjа Отворено општество - Македониjа.

Chicago Style Citation

Маринов, Чавдар., Петар Тодоров, and Дарко Стоjанов. Македонското прашање од 1944 до денес: Комунизмот и национализмот на Балканот. Скопjе: Фондациjа Отворено општество - Македониjа, 2013.

MLA Citation

Маринов, Чавдар., Петар Тодоров, and Дарко Стоjанов. Македонското прашање од 1944 до денес: Комунизмот и национализмот на Балканот. Скопjе: Фондациjа Отворено општество - Македониjа, 2013.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.