Encyclopedia of pasta /
Spaghetti, gnocchi, tagliatellea, ravioli, vincisgrassi, strascinati--pasta in its myriad forms has been a staple of the Mediterranean diet longer than bread. This beautiful volume is the first book to provide a complete history of pasta in Italy, telling its long story via the extravagant variety o...
Основен автор: | Zanini De Vita, Oretta, 1936- |
---|---|
Други автори: | Fant, Maureen B., Field, Carol. |
Формат: | Електронна книга |
Език: | English Italian |
Публикувано: |
Berkeley, Calif. :
University of California Press,
℗♭2009.
|
Серия: |
California studies in food and culture ;
26. |
Предмети: | |
Онлайн достъп: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=306078 |
Подобни документи: |
Print version::
Encyclopedia of pasta. |
Онлайн достъп от Библиотека ”Паница” на Американския университет в България: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=306078 |
---|
Провери в Paniza Library, AUBG | Сигнатура: |
TX394.5 .Z35 2009eb |
---|