APA Citation

(1949). КГЈ и македонското национално прашање: Зборник на документи, говори и статии од раководителите на КПЈ по македонското национално прашање. Скопje: Култура.

Chicago Style Citation

КГЈ и македонското национално прашање: Зборник на документи, говори и статии од раководителите на КПЈ по македонското национално прашање. Скопje: Култура, 1949.

MLA Citation

КГЈ и македонското национално прашање: Зборник на документи, говори и статии од раководителите на КПЈ по македонското национално прашање. Скопje: Култура, 1949.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.