Cover Image Book

КГЈ и македонското национално прашање : Зборник на документи, говори и статии од раководителите на КПЈ по македонското национално прашање.

Format: Book
Language: Macedonian
Published: Скопje : Култура, 1949.
Physical Description: 111 с. ; 21 см.