Характеристика на пробиотичния потенциал на млечнокисели бактерии с различен произход : Автореферат /
The inclusion of lactic acid bacteria in probiotic products has made nutritional supplements and functional foods the third most important segment of the market. The growing interest in these products necessitates the development of new and modern in vitro and in vivo methods for proving the probiot...
Основен автор: | Дерменджиева, Йорданка Димитрова |
---|---|
Други автори: | Dermendzieva, Jordanka Dimitrova, Христова, Петя Койчева 1963- (науч. ръководител) |
Формат: | Книга |
Език: | Bulgarian |
Публикувано: |
София,
2022.
|
Предмети: | |
Онлайн достъп: |
Пълен текст |
Онлайн достъп от Университетска библиотека "Св. Климент Охридски": |
---|
Налични СУ-УБ Централна библиотека | Сигнатура: |
II383264 |
---|