Vitamin C : its chemistry and biochemistry /
Vitamin C is the first book to cover the history, chemistry, biochemistry, and medical importance of vitamin C and is the first to provide an in-depth, interdisciplinary study of this essential and fascinating compound. The book provides a comprehensive and systematic account of the vitamin C story,...
Основен автор: | Davies, Michael B. |
---|---|
Други автори: | Austin, John A., Partridge, David A. |
Формат: | Електронна книга |
Език: | English |
Публикувано: |
Cambridge [Cambridgeshire] :
Royal Society of Chemistry,
1991.
|
Серия: |
Royal Society of Chemistry paperbacks.
|
Предмети: | |
Онлайн достъп: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=496900 |
Подобни документи: |
Print version::
Vitamin C. |
Онлайн достъп от Библиотека ”Паница” на Американския университет в България: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=496900 |
---|
Провери в Paniza Library, AUBG | Сигнатура: |
QP772.A8 D38 1991eb |
---|