Mass spectrometry and nutrition research /
This book for students, teachers and researchers focuses on the contribution of mass spectrometry to the advancement of nutrition research.
Други автори: | Fay, Laurent Bernard., Kussmann, Martin. |
---|---|
Формат: | Електронна книга |
Език: | English |
Публикувано: |
Cambridge :
Royal Society of Chemistry,
2010.
|
Серия: |
RSC food analysis monographs.
|
Предмети: | |
Онлайн достъп: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=519303 |
Подобни документи: |
Print version::
Mass spectrometry and nutrition research. |
Онлайн достъп от Библиотека ”Паница” на Американския университет в България: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=519303 |
---|
Провери в Paniza Library, AUBG | Сигнатура: |
QD96.M3 M37 2010 |
---|