Everyone eats : understanding food and culture /
""Plenty of cultural insights and background history lend to a survey particularly recommended for college-level students of anthropology and social science.""--The Midwest Book Review ""Anderson's book is a solid introduction to the anthropology of food for studen...
Основен автор: | Anderson, E. N., 1941- (Author) |
---|---|
Формат: | Електронна книга |
Език: | English |
Публикувано: |
New York :
New York University Press,
[2014]
|
Издание: | Second edition. |
Предмети: | |
Онлайн достъп: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=678013 |
Подобни документи: |
Print version::
Everyone eats. |
Онлайн достъп от Библиотека ”Паница” на Американския университет в България: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=678013 |
---|
Провери в Paniza Library, AUBG | Сигнатура: |
GT2850 .A6644 2014 |
---|