Премини към съдържание
Toggle navigation
NALIS
Всички полета
Заглавие
Автор
Предмет
ISBN/ISSN
Търси
Разширено
с подкрепата на
Език
English
Български
Направи дарение
Всички полета
Заглавие
Автор
Предмет
ISBN/ISSN
Търси
Разширено
Икономика и управление на прои...
Описание
Цитиране
Експортиране на запис
Експортиране към RefWorks
Експортиране към EndNoteWeb
Експортиране към EndNote
Статия
Икономика и управление на производството и обслужването в общественото хранене и стопанския туризъм : Ч. 1. /
Формат:
Статия
Език:
Bulgarian
Публикувано:
София :
Унив. изд. Стопанство,
1991.
Предмети:
туризъм /икономика и организация
Описание
Местоположение
Физически характеристики:
142 с. : със сх. ; 22 см. + 1 л. сх.
Подобни библ. документи
Икономика и управление на производството и обслужването в общественото хранене и стопанския туризъм :
от: Хаджиниколов, Христо Димитров.
Публикувано: (1991)
Икономика и организация на общественото хранене и стопанския туризъм : [Учебник за студентите от висшите икон. инст.] /
от: Хаджиниколов, Христо Димитров.
Публикувано: (1969)
Икономика и организация на туризма [Гоцев, Иван] /
от: Гоцев, Иван
Публикувано: (1991)
Наръчник - алтернативният туризъм в България - перспективен семеен бизнес : Създаване и управление на къща за гости /
от: Попйорданов, Любомир
Публикувано: (2003)
Социална психология и организация на обслужването в туризма : [Учебник за студентите от ВИНС Д. Благоев - Варна] /
Публикувано: (1985)
×
Зареждане...