Корично изображение Книга

Езикът на българската кухня /

Основен автор: Керемидчиева, Славка Георгиева, 1955-
Автор-организации: БАН. Институт за български език "Проф. Любомир Андрейчин"
Други автори: Котева, Маргарита Йорданова., Кочева-Лефеджиева, Ана Иванова 1965-, Жеков, Константин Атанасов (худож.)
Формат: Книга
Език: Bulgarian
Публикувано: София : Издателство на БАН проф. Марин Дринов, 2023.
Предмети:
Налични Чит. на ЦБ-БАН Сигнатура: 7IBE251
Налични ЦБ-БАН Сигнатура: AO-2-1356
Провери в ИФолк Сигнатура:
Провери в ИБЕ Сигнатура:
Провери в ИБалк Сигнатура:
Провери в ЕИМ Сигнатура: