Премини към съдържание
Toggle navigation
NALIS
Всички полета
Заглавие
Автор
Предмет
ISBN/ISSN
Търси
Разширено
с подкрепата на
Език
English
Български
Направи дарение
Всички полета
Заглавие
Автор
Предмет
ISBN/ISSN
Търси
Разширено
Assuring food safety and quali...
Описание
Цитиране
Експортиране на запис
Експортиране към RefWorks
Експортиране към EndNoteWeb
Експортиране към EndNote
Книга
Assuring food safety and quality Guidelines for strengthening national food control systems
Формат:
Книга
Език:
Bulgarian
Публикувано:
Rome :
FAO,
2003.
Предмети:
храни
качество
Описание
Местоположение
Физически характеристики:
75 p. 30 cm.
ISBN:
92-5-104918-192-4-154605-0
Подобни библ. документи
Strengthening national food control systems A quick guide to assess capacity building needs
Публикувано: (2007)
Statistical quality control for the food industry
от: HUBBARD, Merton R.
Публикувано: (1996)
Quality Management Systems in the Food Industry
Публикувано: (2005)
Infrared Spectroscopy for Food Quality Analysis and Control
Публикувано: (2009)
Food safety management in China a perspective from food quality control system /
от: Zhou, Jiehong.
Публикувано: (2013)
×
Зареждане...