Премини към съдържание
Toggle navigation
NALIS
Всички полета
Заглавие
Автор
Предмет
ISBN/ISSN
Търси
Разширено
с подкрепата на
Език
English
Български
Направи дарение
Всички полета
Заглавие
Автор
Предмет
ISBN/ISSN
Търси
Разширено
Risk assessment of Listeria mo...
Местоположение
Цитиране
Експортиране на запис
Експортиране към RefWorks
Експортиране към EndNoteWeb
Експортиране към EndNote
Книга
Risk assessment of Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods Interpretative Summary
Формат:
Книга
Език:
Bulgarian
Публикувано:
S. l.S. l. :
FAOWHO,
2004.
Предмети:
храни
хигиена
Описание
Местоположение
Провери в
Тракийски университет – Стара Загора
Сигнатура:
П 841/FAO DL/Пр 639 ; 4;
Подобни библ. документи
Risk assessment of Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods : interpretative summary
Публикувано: (2004)
Risk assessment of Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods Technical Report
Публикувано: (2004)
Joint FAO/WHO Expert Consultation on Risk Assessment of Microbiological Harards in Foods. Risk characterization of Salmonella spp. in eggs and broiler chickens and Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods FAO headquarters, Rome, 30 Apr. - 4 May 2001
Публикувано: (2001)
Joint FAO/WHO Expert Consultation on Risk Assessment of microbiological Hazards in Food
Публикувано: (2000)
Quantity food sanitation
от: LONGREE, Karla
Публикувано: (1996)
×
Зареждане...