Escherichia coli O157:H7 in ground beef : review of a draft risk assessment /
Автор-организация: | Institute of Medicine (U.S.). Committee on the Review of the USDA E coli O157:H7 Farm-to-Table Process Risk Assessment., Institute of Medicine (U.S.). Board on Health Promotion and Disease Prevention. |
---|---|
Формат: | Електронна книга |
Език: | English |
Публикувано: |
Washington, DC :
National Academies Press,
2002.
|
Предмети: | |
Онлайн достъп: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=86959 |
Подобни документи: |
Print version::
Escherichia coli O157:H7 in ground beef. |
Онлайн достъп от Библиотека ”Паница” на Американския университет в България: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=86959 |
---|
Провери в Paniza Library, AUBG | Сигнатура: |
QR117 .R485 2002eb |
---|