Food is culture /
Explores the premise that everything having to do with food - its capture, cultivation, preparation, and consumption - represents a cultural act. Provides insights into many patterns of culinary behavior and tradition.
Основен автор: | Montanari, Massimo, 1949- |
---|---|
Формат: | Електронна книга |
Език: | English Italian |
Публикувано: |
New York :
Columbia University Press,
℗♭2006.
|
Серия: |
Arts and traditions of the table.
|
Предмети: | |
Онлайн достъп: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=193913 |
Подобни документи: |
Print version::
Food is culture. |
Онлайн достъп от Библиотека ”Паница” на Американския университет в България: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=193913 |
---|
Провери в Paniza Library, AUBG | Сигнатура: |
TX353 .M718513 2006eb |
---|