Magnetic resonance in food science : food for thought /
Автор-организации: | International Conference on Applications of Magnetic Resonance in Food Science |
---|---|
Други автори: | Duynhoven, John van, (Editor), Belton, Peter S., (Editor), Webb, G. A., (Editor), Van As, Henk, (Editor) |
Формат: | Електронна книга |
Език: | English |
Публикувано: |
Cambridge :
RSC Publishing,
[2013]
|
Серия: |
Special publication (Royal Society of Chemistry (Great Britain)) ;
no. 343. |
Предмети: | |
Онлайн достъп: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=706465 |
Онлайн достъп от Библиотека ”Паница” на Американския университет в България: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=706465 |
---|
Провери в Paniza Library, AUBG | Сигнатура: |
TX542 .M34 2013 |
---|