Корично изображение Книга

Ръководство за определяне срока на трайност на храните /

Основен автор: Еникова, Росица
Автор-организации: Съюз на преработвателите на плодове и зеленчуци
Формат: Книга
Език: Bulgarian
Публикувано: София : Минерва, 2010.
Предмети:
Описание на библ. документ: Прил.: 1. Срокове на трайност на бълг. хранителни продукти съгласно БДС ; 2. Срокове на трайност и условия за съхраняване на бързо развалящи се храни ; 3. Офиц. прев. на Директива 2000/13/ЕО чл. 9 и чл. 10 ; 4. Характеристики, лимитиращи трайността на храните.
Физически характеристики: 127 с. : с табл. ; 21 см.
Библиография: Библиогр. в края на кн.
ISBN: 9789548702195