Ръководство за определяне срока на трайност на храните /
Основен автор: | Еникова, Росица |
---|---|
Автор-организации: | Съюз на преработвателите на плодове и зеленчуци |
Формат: | Книга |
Език: | Bulgarian |
Публикувано: |
София :
Минерва,
2010.
|
Предмети: |
Описание на библ. документ: |
Прил.: 1. Срокове на трайност на бълг. хранителни продукти съгласно БДС ; 2. Срокове на трайност и условия за съхраняване на бързо развалящи се храни ; 3. Офиц. прев. на Директива 2000/13/ЕО чл. 9 и чл. 10 ; 4. Характеристики, лимитиращи трайността на храните. |
---|---|
Физически характеристики: |
127 с. : с табл. ; 21 см. |
Библиография: |
Библиогр. в края на кн. |
ISBN: |
9789548702195 |