Премини към съдържание
Toggle navigation
NALIS
Всички полета
Заглавие
Автор
Предмет
ISBN/ISSN
Търси
Разширено
с подкрепата на
Език
English
Български
Направи дарение
Всички полета
Заглавие
Автор
Предмет
ISBN/ISSN
Търси
Разширено
Технология на кулинарната прод...
Описание
Цитиране
Експортиране на запис
Експортиране към RefWorks
Експортиране към EndNoteWeb
Експортиране към EndNote
Статия
Технология на кулинарната продукция : Учебник за техникумите по обществено хранене Ч. 1
Формат:
Статия
Език:
Bulgarian
Публикувано:
София :
Земиздат,
1991.
Предмети:
обществено хранене
храна /приготвяне
Описание
Местоположение
Физически характеристики:
260 с. : сх. ; 22 см.
Подобни библ. документи
Технология на кулинарната продукция : Учебник за техникумите по обществено хранене
Публикувано: (1991)
Технология на кулинарната продукция : Учебник за професионални гимназии :
Публикувано: (2013)
Технология на кулинарната продукция : Учебник за професионални гимназии :
Публикувано: (2013)
Сборник рецепти за кулинарните изделия, приготвяни в заведенията за обществено хранене
Публикувано: (1991)
Сборник рецепти за кулинарните изделия, приготвяни в заведенията за обществено хранене
Публикувано: (1991)
×
Зареждане...