Премини към съдържание
Toggle navigation
NALIS
Всички полета
Заглавие
Автор
Предмет
ISBN/ISSN
Търси
Разширено
с подкрепата на
Език
English
Български
Направи дарение
Всички полета
Заглавие
Автор
Предмет
ISBN/ISSN
Търси
Разширено
Сборник рецепти за кулинарните...
Описание
Цитиране
Експортиране на запис
Експортиране към RefWorks
Експортиране към EndNoteWeb
Експортиране към EndNote
Статия
Сборник рецепти за кулинарните изделия, приготвяни в заведенията за обществено хранене Кн. 2., ч. 1.
Формат:
Статия
Език:
Bulgarian
Публикувано:
София :
Интерменю,
1991.
Предмети:
храна /приготвяне
обществено хранене
Описание
Местоположение
Физически характеристики:
736 с. ; 25 см.
Подобни библ. документи
Сборник рецепти за кулинарните изделия, приготвяни в заведенията за обществено хранене
Публикувано: (1991)
Сборник рецепти за кулинарните изделия, приготвяни в заведенията за обществено хранене
Публикувано: (1991)
Технология на кулинарната продукция : Учебник за техникумите по обществено хранене
Публикувано: (1991)
Технология на кулинарната продукция : Учебник за техникумите по обществено хранене
Публикувано: (1991)
Сборник рецепти за кулинарните изделия, приготвяни в заведенията за обществено хранене
Публикувано: (1991)
×
Зареждане...