Премини към съдържание
Toggle navigation
NALIS
Всички полета
Заглавие
Автор
Предмет
ISBN/ISSN
Търси
Разширено
с подкрепата на
Език
English
Български
Направи дарение
Всички полета
Заглавие
Автор
Предмет
ISBN/ISSN
Търси
Разширено
Мастнокиселинен състав на бяло...
Описание
Цитиране
Експортиране на запис
Експортиране към RefWorks
Експортиране към EndNoteWeb
Експортиране към EndNote
Статия
Мастнокиселинен състав на бялото саламурено сирене при неговото производство, зреене и съхранение
Формат:
Статия
Език:
Bulgarian
Публикувано:
1995
Описание
Местоположение
Описание на библ. документ:
Други авт.: И. Пейчевски, Т. Димитров, Т. Илиев. Рез. на англ. ез
Физически характеристики:
3, с. 207-210.
Подобни библ. документи
Бялото саламурено сирене, нови елементи в неговото производство и същност на зреенето му при ниска температура
от: Йорданов, Мирчо 1901-1952
Публикувано: (1938)
Недостатъци и патогенни бактерии при бялото саламурено сирене и кашкавала
от: Йотов, Йото Иванов 1912-2011
Публикувано: (1963)
Проучване върху промените на бялото саламурено сирене при различни условия и срокове на съхранение Автореферат на дисертация [защитена във] Висш ветеринарномедицински институт "Проф. д-р Георги Павлов", Катедра по хигиена и технология на хранителните продукти от животински произход
от: Младенов, Младен Г.
Публикувано: (1972)
Инструкция за контрола на млякото и приготвяне на бяло саламурено сирене, кашкавал и масло.
Публикувано: (1951)
Бяло саламурено сирене |Доклад от научна конференция, проведена на 1-2. ХІІ. 1977 г. Видин|
Публикувано: (1978)
×
Зареждане...