Премини към съдържание
Toggle navigation
NALIS
Всички полета
Заглавие
Автор
Предмет
ISBN/ISSN
Търси
Разширено
с подкрепата на
Език
English
Български
Направи дарение
Всички полета
Заглавие
Автор
Предмет
ISBN/ISSN
Търси
Разширено
Консервно и хладилно дело...
Описание
Цитиране
Експортиране на запис
Експортиране към RefWorks
Експортиране към EndNoteWeb
Експортиране към EndNote
Периодично издание
Консервно и хладилно дело Месечно списание за производство, запазване и хигиена на хранителните продукти
Формат:
Периодично издание
Език:
Bulgarian
Публикувано:
Ловеч
Год.1, N 1 (1940)-Год.2, N 10 (1941)
Предмети:
Консервна промишленост
Описание
Местоположение
Физически характеристики:
23 см
Честота на издаване:
Месечно
Подобни библ. документи
Технология на месните и рибните консерви и на хранителните животински мазнини : Учебник за ІV курс на Техникума по месна промишленост /
от: Маринов, Марин Христов
Публикувано: (1956)
Технология на стерилизираните и сушените хранителни продукти : [Учебник] /
от: Танчев, Стоян Стойчев
Публикувано: (1987)
Ръководство за лабораторни упражнения по технологията на рибата и рибните продукти : [За студентите от ВИХВП - Пловдив] /
от: Кьосев, Димитър
Публикувано: (1979)
Консервирането на хранителнитѣ продукти :
от: Цонев, Илия
Публикувано: (1937)
Овощарство и преработка на плодовете : Ръководство за упражнения /
от: Иванов, Цоло Михайлов
Публикувано: (1980)
×
Зареждане...