Проучване на пробиотичния капацитет на млечнокисели бактерии влизащи в състава на стартерни култури за различни видове сирене : Автореферат /
Of the tested 72 strains of lactic acid bacteria, the broadest spectrum of antimicrobial activity against Gram-positive and Gram-negative bacteria showed five strains (I. bulgaricus b21 andb5, L. helveticus Q40 and I. delbrueckii lactis 1043 and S thermophilus t2) and two starter cultures for yoghur...
Основен автор: | Атанасова, Живка Кръстева |
---|---|
Други автори: | Иванова, Искра Витанова 1946- (науч. ръководител), Atanasova, Zivka Krasteva |
Формат: | Книга |
Език: | Bulgarian |
Публикувано: |
София,
2015.
|
Предмети: | |
Онлайн достъп: |
Пълен текст |
Онлайн достъп от Университетска библиотека "Св. Климент Охридски": |
---|
Налични СУ-УБ Централна библиотека | Сигнатура: |
II359665 |
---|