Корично изображение Книга

Изслeдване върху приложението на изкуствен студ за стабилизация на концентрати за винено бренди и бренди Автореферат на дисертация за присъждане на образоват. и науч. степен Доктор по науч. спец. 02.11.16.: Хладилна технология на хранителните продукти

Основен автор: Николов, Христо Николов
Други автори: Маринов, Марин Георгиев (Науч. ръководител), Кабзев, Йовчо Михов (Рец.), Кузманова, Елка Петрова (Рец.)
Формат: Книга
Език: Bulgarian
Публикувано: Пловдив б. м. 2007
Предмети:
Описание на библ. документ: Висша атестационна комисия : Специализиран научен съвет по хранително-вкусови технологии; УХТ - Пловдив : Катедра Консервиране и храдилна технология
Физически характеристики: 21 см