Hospitality financial accounting /
Introducing students to the basic operation of a foodservice or hotel business, this comprehensive edition offers easy-to-follow guidelines and information on identifying, recording, and communicating the economic events of a hospitality organization.
Други автори: | Weygandt, Jerry J. |
---|---|
Формат: | Електронна книга |
Език: | English |
Публикувано: |
Hoboken, N.J. :
John Wiley & Sons,
℗♭2009.
|
Издание: | 2nd ed. |
Предмети: | |
Онлайн достъп: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=219777 |
Подобни документи: |
Print version::
Hospitality financial accounting. |
Онлайн достъп от Библиотека ”Паница” на Американския университет в България: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=219777 |
---|
Провери в Paniza Library, AUBG | Сигнатура: |
HF5686.H75 H66 2009eb |
---|