Techniques in protein chemistry VI /
TECHNIQUES IN PROTEIN CHEMISTRY VI, an invaluable bench-top reference source for protein chemists, highlights current methods in the following areas: Protein sequencing and amino acid analysis Mass spectral analysis of peptides and proteins Posttranslational processing High-sensitivity protein and p...
Автор-организации: | Protein Society. |
---|---|
Други автори: | Crabb, John W. |
Формат: | Електронна книга |
Език: | English |
Публикувано: |
San Diego :
Academic Press,
℗♭1995.
|
Предмети: | |
Онлайн достъп: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=240756 |
Подобни документи: |
Print version::
Techniques in protein chemistry VI. |
Онлайн достъп от Библиотека ”Паница” на Американския университет в България: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=240756 |
---|
Провери в Paniza Library, AUBG | Сигнатура: |
QP551 .T338 1995eb |
---|