Capillary electrophoresis for food analysis : method development /
This product is not available separately, it is only sold as part of a set. There are 750 products in the set and these are all sold as one entity.
Основен автор: | Frazier, Richard A. |
---|---|
Други автори: | Ames, Jennifer M., 1957-, Nursten, H. E. |
Формат: | Електронна книга |
Език: | English |
Публикувано: |
Cambridge :
Royal Society of Chemistry,
℗♭2000.
|
Предмети: | |
Онлайн достъп: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=496043 |
Подобни документи: |
Print version::
Capillary electrophoresis for food analysis. |
Онлайн достъп от Библиотека ”Паница” на Американския университет в България: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=496043 |
---|
Провери в Paniza Library, AUBG | Сигнатура: |
TP248.25.C37 |
---|