Премини към съдържание
Toggle navigation
NALIS
Всички полета
Заглавие
Автор
Предмет
ISBN/ISSN
Търси
Разширено
с подкрепата на
Език
English
Български
Направи дарение
Всички полета
Заглавие
Автор
Предмет
ISBN/ISSN
Търси
Разширено
Организация и функциониране на...
Описание
Цитиране
Експортиране на запис
Експортиране към RefWorks
Експортиране към EndNoteWeb
Експортиране към EndNote
Статия
Организация и функциониране на ресторанта : Ч. 2. /
Формат:
Статия
Език:
Bulgarian
Публикувано:
София :
Матком,
2014.
Предмети:
ресторанти
туризъм /икономика и организация
Описание
Местоположение
Физически характеристики:
236, [2] с. : ил. ; 24 см.
Библиография:
Библиогр. с. 237
ISBN:
9789549930825
Подобни библ. документи
Закусвални и гостилници на самообслужване /
от: Стефанов, Тодор
Публикувано: (1962)
Организация и функциoниpанe на кухнята :
Публикувано: (2008)
Ресторантьорство : Управление, организация, технология /
от: Сомов, Георги Тодоров
Публикувано: (2011)
Икономика и организация на туризма [Гоцев, Иван] /
от: Гоцев, Иван
Публикувано: (1991)
Икономика и управление на производството и обслужването в общественото хранене и стопанския туризъм :
от: Хаджиниколов, Христо Димитров.
Публикувано: (1991)
×
Зареждане...