Microbiology handbook : fish and seafood. /
His 2nd edition brings the book in line with up-to-date information in this area. Authored by international experts in the field, this book will prove invaluable to food safety personnel working in the fish/seafood sector.
Други автори: | Fernandes, Rhea. |
---|---|
Формат: | Електронна книга |
Език: | English |
Публикувано: |
Chemical Society ; Cambridge,
Leatherhead Pub;
2009.
|
Издание: | [2nd ed.]. |
Серия: |
Microbiology handbook.
|
Предмети: | |
Онлайн достъп: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=519445 |
Онлайн достъп от Библиотека ”Паница” на Американския университет в България: |
http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=519445 |
---|
Провери в Paniza Library, AUBG | Сигнатура: |
SH335.5.Q35 |
---|